Kundevogn

SALGSBETINGELSER
 
NB. I Norge kreves der godkjenning på noen deler på bil fra TUV eller lign. som på f.eks. bremseombyggingssett, senkefjærer, etc. Denne godkjenningen trenger de IKKE i Sverige og da står det på nettbutikken på denne type deler  ikke alltid opplysninger om godkjenning. Hvis du er i tvil om dette, så ta kontakt med oss og få beskjed om den er godkjent eller ikke.  Hvis man kjøper deler uten godkjenning, så er det på eget ansvar og brukte deler blir ikke tatt i retur.

 Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen og betegnes som kjøperen.

Betaling av bestillingen skjer med alle godkjente betalingskort. Andre løsninger kan komme senere.

Moms inngår i alle priser om ikke annet er oppgitt.

Frakt kommer i tillegg på alle bestillingene om ikke annet er avtalt. Vi forbeholder oss retten til i enkelte tilfeller å endre fraktkostnaden som kommer frem på nettbutikken. Store deler/ varer kan der få feilaktige fraktpriser. Selvfølgelig kommer vi til å ta kontakt med deg om dette før vi sender.

Vi forbeholder oss retten til i etterkant å endre priser eller informasjon som er blitt feil på nettbutikken. Dette gjelder også prisjusteringer vi får som vi ikke råder over selv.

Angreretten er 14 dager etter mottatt vare. For å kunne bruke angreretten må varen returneres uskadd i originalforpakning.  Kunden må betale returportoen. Skriftlig informasjon om returen med navn, ordrenummer og fakturanummer må følge med.

Spesialbestilte varer av kunden tas ikke i retur om ikke annet blir avtalt.

Eventuelle skader på forsendelsen/varer skal reklameres direkte til transportør.

Bestilte varer som går i retur p.g.a.at du ikke henter ut i tide, fører til at vi tar betalt for porto begge veier + håndteringsgebyr.

OBS OBS!!!

Sjekk at deler passer før du f.eks. lakkerer eller utfører annen bearbeiding av varen. Lakkerte og bearbeidede produkter tas ikke i retur, selv om de er feil eller feil del er levert. Man må alltid sjekke at delen er rett eller om der finnes noen feil på den før man starter å bearbeide den. Ring eller send mail om du er i tvil eller har spørsmål om tilpasning for du starter jobben.

Ved bestilling via nettbutikken og ordrebekreftelse ikke er mottatt, vennligst ta kontakt med oss for å få bekreftet at bestillingen er mottatt hos oss. 

Ved bestilling og spørsmål via vår hjemmeside, vær nøye med å oppgi rett mailadresse og helst også for sikkerhets skyld ditt telefonnummer.