Velkommen til Dalhems Norge!

Vi har lang og bred erfaring med salg av bildeler og utstyr, særlig til Volkswagen.

Vi gjør oppmerksom på at Dalhems Norge AS og Dalhems Bildelar AB er to forskjellige foretak, og at vi ikke vil ha anledning til å drive support eller garanti/reklamasjon på deler som er kjøpt direkte av sistnevnte. Vi skaffer alle varer som Dalhems Bildelar AB har i sitt sortiment, så sjekk gjerne ut utvalget på www.dalhems.com og ta deretter kontakt med meg for bestilling.

Vi har nå også en annen leverandør som har litt annet vareutvalg, og vi har laget en avdeling for dette under navnet « Steinar Bråten Motor». Det er deler til VW og Volvo. Der kommer kanskje flere merker senere. Dette er nå plassert i egen nettbutikk, www.sbmotor.no
Klikk her for å komme til nettbutikken!

Deler som er kjøpt direkte av Dalhems Norge AS via vår nettbutikk sbmotor.no, vil vi selvfølgelig yte alt du kan forvente av service og garanti på, og vareutvalget er det samme.

Med andre ord: ta kontakt med meg ELLER besøk sbmotor.no for å kjøpe de delene du trenger til ditt prosjekt, så får du den kompetansen og oppfølgingen du og ditt prosjekt fortjener!

Lidenskap og erfaring


Dalhems Norge AS har siden 1990 solgt bildeler og utstyr til bilentusiaster over hele landet. Med lang fartstid, mange fornøyde kunder og en lidenskap for bil og mekanikk, er vi ikke redde for å påstå at vi er den foretrukne leverandøren av reservedeler, trim og nisjeprodukter for entusiaster med et øye for kvalitet.

Innehaver, Steinar Bråten, har alltid hatt en brennende interesse mekanikk og motor. Som utdannet ingeniør innen faget og bilentusiast, kanskje spesielt for VW, gjør at Dalhems Norge AS med Steinar i spissen er en trygg, kompetent og behjelpelig leverandør for deg og dine bilprosjekter.


Min interesse for bil startet tidlig og kjøpte min første VW Boble i 1975. Det var en 1965 modell og den har jeg enda. Dette er bilen som nå er grønn (se bilder), og senere har det blitt en del flere. I dag har jeg fem eldre VW av forskjellige typer. Beach-buggyen bygget jeg etter jeg var ferdig utdannet bilingeniør og hadde det som hovedoppgave der.

I ettertid har jeg jobbet med litt forskjellig og i 1990 startet jeg samarbeidet med Dalhems Bildelar AB i Sverige. Noe senere fikk jeg også kontakt med JP Group AS i Danmark og i 2019 fikk jeg kontakt med Scarab i Belgia (www.scarab.be). Her kan dere også sjekke Scarab sine nettsider, og ta kontakt med meg for bestilling av spesifikke deler herfra.

– Steinar Bråten –


Vi har til nå levert mest deler til klassisk VW som boble, Transporter, Type 3 , Karmann Ghia, Golf, etc.

Vi leverer blant annet:

  • Sveisedeler til karosseri og bunnplate
  • Bremsedeler som bremseklosser, bånd, hovedbremssylindere og hjulsylindere
  • Styredeler som dempere, styrestag og styrekuler
  • Opphengsdeler som opphengskuler, støtdempere og foringer
  • Elektriske deler som tenningsdeler, startere, dynamoer, lys og ladningsdeler.
  • Det meste innen gummilister og pakninger
  • Motordeler som forgasser, sylindersats, pakninger, lagersett, bensinpumpe, div. wire, etc.
  • Det meste innen teppesett, taktrekk , matter og felger.

Ta kontakt med oss

Vi er tilgjengelige på telefon og e-post, og vi ønsker gjerne at dere tar kontakt med oss dersom dere har spørsmål relatert til deler og utstyr, eller om dere trenger tips i forbindelse med pågående bilprosjekter.

48 99 15 17

info@dalhems.no

Gamle Laudalsvei 7, 4534 Marnardal

Følg oss på Facebook